Alles om uw fiets om te bouwen tot een échte elektrische fiets!

Ervaringen

"Goede reclame voor jullie"

Beste Marcel,

ik zal maar gelijk inhaken op deze bevindingen, want ik heb 6 april 2 sets bij jullie gekocht en het spul loopt FANTASTISCH.

Misschien kun je je mij wel herinneren, ik had met jou afgesproken, alleen ontliepen wij elkaar omdat jij een dag te laat was of wij een dag te vroeg.

Ik heb dus 2 fietsen omgebouwd, eentje voor mij ( die ik overigens van de oudijzer-container geplukt had) en de tweede voor mijn vrouw n.l een Union.

De eerste elektrisch stand is vaak al voldoende en dit is ook een prettige snelheid en de hogere standen vloeien geleidelijk in elkaar over. SUPER!!

De kit is netjes en gemakkelijk in te bouwen.

Ik heb het bijgeleverde extra multi-stekkertje nog nodig gehad omdat er iets was misgegaan, in ieder geval was dit gemakkelijk omdat dit stekkertje standaard in het set is meegeleverd.

Een klein minpuntje............... de meegeleverde tie-raps van Action-kwaliteit zou ik niet meer in de set stoppen omdat dit afbreuk doet aan de kwaliteit van de totale set. Ik ben zelf nieuwe gaan kopen.

Verder heb ik met míín fiets reeds 80 km gefietst ( waarvan 70 km ondersteund ) en er branden nóg steeds 3 rode bolletjes... Goed hé. Die van mijn vrouw lijkt iets minder lang mee te kunnen omdat bij haar al eerder het eerste rode bolletje verdween bij minder kilometers!!??? Het kan ook eraan liggen dat zij zwaarder elektrisch ondersteund ????

Verder zou het kunnen gebeuren dat meerdere mensen bij jou zo’n set komen kopen en vervolgens door mij laten inbouwen!! Ik maak nogal reclame voor je!!

Groeten W van Weert