Alles om uw fiets om te bouwen tot een échte elektrische fiets!

Ervaringen

"Twijfels waar ik aan begonnen was"

Beste FMH motor,

Hieronder wil ik graag mijn ervaring schrijven voor op de website.

NOG NOOIT ZO'N GOEIE SET GEZIEN!

3 jaar geleden had mijn oma een electrische fiets gekocht. Ik wilde ook wel eens proberen, en dat ging best makkelijk. Maar niet makkelijk genoeg om zo'n dure fiets van 3500 euro aan te schaffen. Ze had er zeker elke 2 maanden problemen mee en moest naar de fietsenmaker.

Pas de laatste tijd zie je steeds meer sets op de markt verschijnen. En behalve dat zie je er ook steeds jongere mensen mee. Dat was voor mij reden om het ook te doen. Bij FMH motor heb je een accu die lang mee gaat en tot wel 1500x opgeladen kan worden ipv 500 tot 1000x bij andere leveranciers. Daarom besloot ik voor FMH te kiezen.

De dichtsbijzijnde dealer was zeker 1,5u fietsen vanaf mijn huis. Ik ging naar de dealer in Vleuten aan de dorpsstraat. Vooraf belde ik om de situatie uit te leggen, dus maakte ik een afspraak. Die ochtend was ik erheen gefietst. Ik deed er 1,5u over zoals verwacht. Ik kon binnen stappen, fiets inleveren, bespreken, en kreeg een leenfiets mee. Toch had ik mijn twijfels over waar ik aan begonnen was. Ik voelde me er op de 1 of andere manier niet zeker bij. Maar na 2,5u werd ik gebeld dat hij klaar stond. Snel fietste ik op mijn leenfiets daarheen. Ik rekende af, en een korte instructie volgde. Ik kon mijn orginele bagagedrager en voorwiel gewoon meenemen. Zo kan ik hem altijd nog terugbouwen, en de set op een andere fiets zetten. Ik ging zitten, en trapte...Trappen? Volgens mij was het geen trappen, ik hoefde alleen nog maar mee te bewegen!!!!!!!!

Met een oerzwaar beladenfiets met: fietstassen, zware rugzak, achterwiel erbij, en bagagedrager erbij fietste ik 28km terug naar huis. En dat alles met zware windtegen. Op de heenweg met wind mee deed ik er 1,5u over. Nu met deze set met wind tegen en zwaar beladen doe ik er maar 1u over!!!

Ik haalde iedereen in, en ik heb nu nog 3 bolletjes over! Daarna nog even naar de stad gefietst, en nog steeds heb ik 3 bolletjes! De set is beter dan ik dacht, en ik ben er zoooo blij mee! Het is eigenlijk nog cooler dan een brommer want:

    -hij is bijna stil-milieuvriendelijk
    -na verloop van tijd goedkoper
    -geen rijbewijs nodig

FMH motor, heel erg bedankt voor de service en de set!

Alex