Alles om uw fiets om te bouwen tot een échte elektrische fiets!

FietsVAK samen met Fiets en Wandelbeurs

24-06-2013

FietsVAK, van oorsprong een vakbeurs voor de tweewielerbranche, opent in 2014 ook de deuren voor consumenten. Dit wordt mogelijk door samen te werken met de Fiets en Wandelbeurs die gelijktijdig in Amsterdam RAI wordt gehouden. FietsVAK verhuist van januari naar maart en is op zaterdag 1 en zondag 2 maart, als integraal onderdeel van Fiets en Wandelbeurs, open voor consumenten. Op maandag 3 en dinsdag 4 maart is FietsVAK alleen toegankelijk voor de vakbezoeker. Door deze samenwerking wordt het aanbod van beide beurzen voor zowel consumenten als vakbezoekers flink uitgebreid.

Ids Boersma, Managing Director RAI Exhibitions: "Er wordt door onze exposanten al langer gevraagd om FietsVAK open te stellen voor consumenten. Na uitvoerig onderzoek onder exposanten en bezoekers hebben we besloten om het beursconcept te wijzigen en de samenwerking met de Fiets en Wandelbeurs op te zoeken. Op beide beurzen staat het onderwerp fiets centraal en deze twee evenementen vullen elkaar daardoor perfect aan. FietsVAK zal haar beursvloer met name inrichten met de nieuwste (elektrische)fietsen, fietsonderdelen en toebehoren. Op Fiets en Wandelbeurs draait het om fiets- en wandelvakanties, (fiets)toerisme en outdooractiviteiten."

'Consument ziet wat branche te bieden heeft'
Voorzitter van het Tentoonstellingscomité en CEO Sheng Shin Holland BV Jack Duis: "We zijn als fietsindustrie verheugd dat we de bezoekers van de gecombineerde beurzen een nog completer aanbod kunnen tonen. De consument krijgt te zien wat de totale branche te bieden heeft. De tweewielerprofessional zal tijdens de vakdagen een totaal vernieuwde beursindeling zien met onder meer een groot theater centraal op de beursvloer. Hierin wordt een sterk inhoudelijk programma aangeboden voor zowel fietstechnicus als ondernemer."

Fiets en Wandelbeursbezoeker profiteert
Theo Jorna, organisator van de Fiets en Wandelbeurs: "Exposanten van zowel Fiets en Wandelbeurs als FietsVAK kunnen zich op de beurs twee dagen presenteren aan ruim 25.000 geïnteresseerde bezoekers. De Fiets en Wandelbeursbezoeker profiteert hiervan; er zijn meer fietsen en fietsaccessoires dan ooit op de beursvloer te vinden. En dat is heel toepasselijk, want in 2014 viert onze beurs haar 10-jarig bestaan!"

Tweewieler.nl