Alles om uw fiets om te bouwen tot een échte elektrische fiets!

FMHMotor 2016 Ombouwsets leverbaar uit voorraad!!!

08-01-2016

FMHMotor ombouwset 2016 !!!!

We hebben onze sets vernieuwd en de prijs bij het oude gelaten.

We Hebben onze "NIEUWE" 2016 sets gemoderniseerd met een L.C.D Display met ingebouwde fietscomputer en 5-standen ondersteuning welke je kunt verzetten d.m.v een aparte + en - bediening op je stuur. Ook is het mogelijk met deze display je koplamp aan te schakelen omdat we een 36 Volt naar 6 Volt omvormer met kabeltje meeleveren.

Verder onderscheid de nieuwe set zich door de nieuwe smallere en rankere bagagedrager en accu welke natuurlijk wel weer uitneembaar en afsluitbaar is en weer in zilver of zwarte uitvoering leverbaar zijn.

Innerlijk hebben we vastgehouden aan dezelfde capaciteit ( 418 Whr ) wat je een actieradius garandeert tussen de 70 en 90 km (met gemak).

De foto's van deze uitbreidingen in de sets en de handleiding ervan ben ik nu nog aan het aanpassen op de site. Wat betreft de montage is het eigenlijk alleen nog maar eenvoudiger geworden doordat de nieuwe bagagedrager nu uit 1 geheel bestaat en de controllerruimte makkelijker te bereiken is.

Ook de aparte + en - bediening ( voor ondersteuning ) op je stuur verhoogt het comfort aanzienlijk.

De motoren en de andere onderdelen blijven van dezelfde degelijke kwaliteit die u van ons gewend bent.

Alle uitvoeringen en kleuren zijn uit "VOORRAAD" leverbaar.

Verdere info op 06-54953926 of op de contactpagina of kom proberen en halen op onze winkel aan de kapelstraat 35 in Heeze ( www.onlye.bike )

 

Met vriendelijke groet,

 

Marcel Foederer

FMHMotor